De Kuyper Royal Distillers

Nederland/Ukjent

De Kuyper Royal Distillers er det niende eldste familie-eide og drevete firmaet i Nederland, og et av verdens eldste familiedestillerier.

Firmaet ble grunnlagt i 1695 av Petrus De Kuyper som opprinnelig var bøkker (tønnemaker) og som produserte tønner og fat til transport av sprit og øl. I 1752 var firmaet blitt den ledende produsenten av hollandsk gin, eller genever. På 1800-tallet eksporterte de sine varer til store deler av Europa, til Canada og til Storbritania, som videresendte til sine kolonier. Et nytt distilleri ble bygget i 1911, og det var like etter ferdigstillelse av dette at likør-produksjonen startet. Da smaken endret seg, og det ble populært med cocktails på 1960-tallet, tok likørproduksjonen helt over for genever.
I 1995, i anledning deres 300-års jubileum, ble de tildelt tittelen 'Royal' av dronning Beatrix, og endret samtidig navnet fra Johannes de Kuyper & Zoon til De Kuyper Royal Distillers. Samme år overtok de også Warninks, - den ledende produsent av eggelikør (advocaat) og kremlikører.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.