Engelstad Spirits

Engelstad Spirits AS ble opprettet i 2014, etter at brennevin ble skilt ut fra Einar A. Engelstad AS, som vi deler hele vår historie med. Einar A. Engelstad AS har alltid vært en tungvekter innenfor brennevin, og har representert de fleste store internasjonale merkevarer opp gjennom historien.

Engelstad Spirits AS er i dag en stor aktør i det norske brennevinsmarkedet og importerer og selger nesten 1 million liter årlig i det norske markedet. Vi representerer både store, tunge internasjonale merkevarer, og små uavhengige produsenter og har stor bredde og dybde i vår portefølje.

Vi bestreber oss etter å være den mest profesjonelle aktøren i markedet, og kombinerer det med den uformelle kulturen som har preget hele Engelstads historie. Dette kjennetegnes også gjennom våre verdier, som er Tillit, Drivkraft, Innovasjon, Kvalitet og at vi Verdsetter mennesker.
Vi holder til i fargerike lokaler på Skøyen i Oslo og teller syv medarbeidere – i tillegg til en felles salgsstyrke med de øvrige selskapene i Solera.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.