Bramle

Bramle er en moderne klassiker, fra Soho, London rundt 1984.

I 80-tallets London hadde man en liten cocktail revolusjon, og midt i denne stod Dick Bradsell som den gang utførte faget sitt som bartender ved Fred’s Club i Soho. Han komponerte denne elegante varianten av en Gin Fix. Bramble er både leskende, forfriskende og ikke minst visuelt fristende.

Dog er den likevel såre enkel å lage. Det mest kompliserte innslaget for hjemmebartenderen er den knuste isen.

Man går frem på denn måten:

Fyll et old fashion glass (whisky glass/rocks glass) med knust is

Fyll opp med

4 cl Gin

3 cl ferskpresset sitron juice

1 cl sukkerlake

Rør rundt

Hell forsiktig (float) 1 cl bjørnebær (blackberry) likør over

Pynt gjerne med en sitronskive og et bjørnebær på toppen

Nyt det visuelle underverket mens bjørnebærlikøren sakte renner ned gjennom den knuste isen, før du drikker deg utørst.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.