Mainyheter 2018

Engelstad Spirits lanserer 2 nyheter den 4. mai som kan bestilles på Vinmonopolet.  Her finner du mer informasjon om mainyheter 2018.

VODKA FRA STOLI
Varenr. 10065501 – Stoli Gold kr. 469,90

Stoli® Gold utnytter noen av verdens mest verdifulle materialer for å lage en unik vodka-opplevelse.
I hjertet av Russlands svært fruktbare, «svarte jordregion» vokser de hveten på en single estate og omdanner disse verdifulle korn til den høyeste grad av rå destilat. Denne Alpha-spriten filtreres gjennom shungitt, en sjelden karbon som bare finnes i nordvest-Russland. Shungite har hule sfæriske molekyler, slik at det absorberer hver enkelt urenhet uten å forstyrre mineralbalansen.

Vodkaen blir derefter filtrert gjennom spoler av gulltråd. Gull som et filter for vodka forsterker dybden, forbedrer mykheten og harmoniserer den fremvoksende væsken.

BRENNEVIN FRA THAILAND
Varenr. 10086201 – Mekhong kr. 389,90

Mekhong, Thailands egen Brennevin, har tydelig og forførende identitet dypt forankret i historien fra sitt hjemland.
Mekhong er skapt gjennom en hemmelig produksjonsprosess som har viderefort ned fra generasjon til generasjon, laget av råvarer som utstråler den uunike thailandsk essense.

Mekhong er den første og mest berømte Thai-brennevinen, en klassisk smak av Asia, som tradisjonelt er destillert av melasse og grønt ris, så blandet med en hemmelig oppskrift av naturlige Thai urter og krydder.

Med sin komplekse, men delikate aroma og innbydende smak, kan den nytes rett som den er, med en mikser eller i cocktails, og er en perfekt kombinasjon med krydret mat.

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.